Recensies van leerlingen die je voor gingen

Reacties

Marco
Bruggeman
Goede Rijschool, er word actief met je gelest en je wordt goed klaargestoomd om je rijbewijs te halen!
Guido
Piëst
De afgelopen maanden met veel plezier bij Rijschool Anouk mogen rijden. Het is een fijne rijschool
Romy
Koornneef
Rijschool Anouk, wat een goede rijschool! En dit zeg ik echt niet alleen omdat ik ben geslaagd paar maanden geleden, maar omdat Anouk mij ontzettend veel heeft geleerd en dat ik met vertrouwen de auto in kan stappen. Ze past zich aan naar elke persoonlijkheid en heeft veel geduld. Altijd vrolijk, zeer benulpzaam en zo werk je samen met een plezierige weg naar het rijbewijs!
Alie
Hidding
Ben blij dat ik bij Anouk weer met rijlessen ben begonnen. Mijn probleem is om weer rustig en zonder angst de weg op te kunnen. Mede dankzij rijschool Anouk gaat dat zeker lukken.
Sarah
Tabak
Al vanaf de eerste les vond ik het rijden heerlijk. Anouk had veel geduld en legde super duidelijk uit. Later heb ik ook les van Johan gehad en ook hij was een geweldige instructeur. Ik heb altijd met plezier gelest en heb het met dank aan Johan en Anouk nooit eng gevonden. :)
Susanne
Bos
Geweldige rijschool! Anouk heeft veel geduld voor je, coacht super goed en de rijlessen zijn ook heel gezellig! Veel leerzame lessen gehad, ook van Johan! Het is heel snel gegaan, binnen 3 maand had ik mijn rijbewijs al. Echte toppers!!
Janita
Hees
In het begin was ik een bang maar vooral onzeker meisje, dankzij Anouk haar goeie begeleiding is dat nu wel anders ik heb er nu alle vertrouwen in dat ook ik net als ieder ander ook mijn rijbewijs kan halen. Ik kan niet anders zeggen dan dat Anouk rijschool gewoon een hele goeie rijschool is
Elisabeth
Na de slechte rijleservaring die mijn broer had bij een andere (grote) rijschool, ben ik in de buurt gaan kijken en kwam ik al snel rijschool Anouk tegen. Anouk heeft een hele flotte manier van lesgeven, wat mij zeer aanspreekt. Door haar manier van 'coachend' lesgeven kon ik al snel opgaan voor mijn rijbewijs. Ik ben blij dat ik bij Anouk rijlessen heb genomen.
Rosalie
van den Broek
Ik heb onlangs mijn rijbewijs bij rijschool Anouk gehaald, en kijk met plezier terug op leuke en leerzame lessen! Bij rijschool Anouk wordt er actief lesgegeven, maar is er ook plaats voor humor. Ik heb bij zowel Anouk als Joham gelest, en ben over beiden zeer tevreden! Ik raad rijschool Anouk iedereen in mijn omgeving aan!
Natasha
Deux
Anouk zei in de eerste rijles tegen mij dat ik mijn rijbewijs zou hebben voor de zomervalantie. Zelf dacht ik dat dat niet haalbaar zou zijn, maar ze had gelijk. Ze coacht super goed. Bij mijn vorige rijschool legden ze de nadruk op wat ik niet goed deed. Daar werd ik erg onzeker van. Door Anouk heb ik er weer vertrouwen in gekregen. Zij benadrukte wat ik wel goed deed. En helpt je als je het even moeilijk hebt, waardoor je er vertrouwen in krijgt. En je kan af en toe lekker je ei kwijt, waardoor ik me snel "thuis" voelde. Anouk bedankt voor alles!! Groetjess Natas

Pagina's