Rijopleidingen

Bij ons heb je verschillende mogelijkheden om je rijbewijs te halen. Voordat je begint met lessen moet je eerst goed bedenken hoe jij je rijopleiding wilt. Elke week 1 uur of meerdere lessen in de week? Zekerheid middels een pakket of gewoon op je gemak kiezen voor losse lessen. Sommige rijscholen lessen in blokken van 45 of 50 minuten. Hierdoor lijken ze goedkoper dan andere rijscholen. Dit vinden wij misleidend en oneerlijk naar de leerling toe. Wij lessen alleen in een blok van minimaal 60 minuten. Zo weet de leerling wat het kost en kunnen wij het volle uur ook benutten.

 

 

Les overdag om zo productief mogelijk te leren.

Onze instructeurs rijden van maandag t/m vrijdag van 09:00 tm 17:00

 

Je kan relatief snel een auto al onder controle krijgen. Nadat je weet hoe je moet autorijden ga je aan de slag om verschillende verkeerssituaties te oefenen.

Door overdag te lessen leer je het meest. Dit komt omdat er veel meer verkeer is dan in de avonduren.

 

Het volgen van meerdere lessen per week is beter dan 1 rijles in de week. Je pakt de handelingen sneller op en bent ook eerder klaar. Een versnelde rijopleiding om je rijbewijs te halen is ook een mogelijkheid, maar bedenk wel dat dit veel tijd in beslag neemt.
Algemeen is het bekend dat de gemiddelde leerling zo'n 30 rijlessen nodig heeft om goed voorbereid het examen door te komen.
Hieronder bieden wij onze standaard pakketten aan.

 

Proef examen:

Ook raden wij een tussentijdse toets aan alvorens het echte rijexamen. Via deze proeftoets maakt de leerling alvast kennis met het gevreesde CBR, het rijexamen gevoel en de examinator.  Op deze manier gaan de leerlingen wat zekerder het examen in en is het slagingspercentage gemiddeld (20%) hoger dan van leerlingen die geen toets vooraf doen.

 

Onze rijopleidingen worden in een logische volgorde gegeven, gebaseerd op je eigen tempo. Wij maken gebruik van een inzichtelijke vorderingen kaart, zodat jij precies weet wat je hebt geleerd, op welk niveau je zit en wat je nog moet leren. Op deze manier weet elke leerling en de instructeur precies hoe ver je bent in je rijopleiding en welke onderdelen extra aandacht verdienen.

 

 

Les extra pakket

40 lesuren 

1 Tussentijdse Toets               
1 Praktijk examen 

  € 2030,00

 

Basis+ Pakket

32 lesuren

1 Tussentijdse Toets              
1 Praktijk examen  

€ 1686,00

Basis pakket

27 lesuren

1 Tussentijdse Toets
1 Praktijk examen

 

€ 1471,00

 

Losse les

Losse rijles 60 minuten  € 43,00

Losse rijles 50 minuten € 36,00

Tussentijdse Toets      € 155,00

 

Pakketten mogen in 1x betaald worden of in 4 termijnen.

Alle pakketten hebben € 70,00 korting